Uitvaart

In deze moeilijke momenten moeten er enkele beslissingen genomen worden.
Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie.
Tevens stellen wij u de verschillende mogelijkheden voor inzake grafconcessies, columbarium, begraven van urnen, neerlating van de asurne op zee …
Wij bieden u een totale service, een hoffelijk dienstbetoon met aandacht voor elk detail ten
opzichte van de overledene en de nabestaanden.

De Uitvaart

In deze moeilijke momenten moeten er enkele beslissingen genomen worden.
Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie. Tevens stellen wij u de verschillende mogelijkheden voor inzake grafconcessies, columbarium, begraven van urnen, asverstrooiing op zee …
Wij bieden u een totale service, een hoffelijk dienstbetoon met aandacht voor elk detail ten opzichte van de overledene en de nabestaanden.

Uitvaartvoorzorg

De rol van de uitvaartverzorger verandert. Uitvaartcentrum De Ceder profileert zich meer als begeleider en adviseur dan als begrafenisondernemer. Persoonlijke dienstverlening, iets waar wij juist tot in staat zijn omdat wij autonoom te werk gaan. Bij grotere ondernemingen of ondernemingen die samensmelten tot een groep heeft zich in de loop der jaren een bureaucratische routine ontwikkeld, maar wat voor de ondernemer routine is, is voor de families een niet-alledaagse gebeurtenis. Omdat men juist in dit soort situaties een heel scherp oog voor details heeft, worden kleine foutjes snel opgemerkt.

UITVAARTCENTRUM “DE CEDER”
is een onderneming die GEEN deel uitmaakt
van de buitenlandse groepen die in België actief zijn!

Zorg voor details

Omdat elke uitvaart uniek is, zijn de details zo belangrijk. De zorg voor details is één aspect van onze sterkste troeven. Opmerkingen over diensten of producten mag u ons onmiddellijk melden, wij bieden u immers graag de beste service aan en doen daarvoor graag een beroep op uw medewerking.

Plaats van overlijden

Uitvaartcentrum De Ceder staat ten dienste van getroffen families in een vrij grote regio, dus niet alleen in uw stad maar ook ver daarbuiten. Wij zijn ervan overtuigd dat de verdere uitbouw van onze service en uitvaartcentrum de getroffen families ten goede komt.

De prijs-kwaliteitsverhouding

Als uw vertrouwensman is het onze plicht dagelijks te zoeken naar het evenwicht tussen de beste kwaliteit en de beste prijs. Uitvaartcentrum De Ceder staat borg voor deze goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij durven u te vragen om kritisch te zijn over onze prijsvorming en staan ook open voor uw opmerkingen. Zo helpt u ons in het behouden van het evenwicht.

Onze diensten

Advies & begeleiding

Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie.

Persoonlijke uitvaart

Vrije keuze en duidelijke afspraken bepalen mee de verwerking van het verdriet en de invulling van het afscheid.

Nazorg

De familie kan na de uitvaart ook nog steeds op ons beroep doen voor een gesprek of eventuele vragen.

Nood aan informatie? Vragen over uw uitvaart?

Nood aan informatie?
Vragen over uw uitvaart?

  09 230 46 44     uitvaartcentrum.de.ceder@telenet.be

  09 230 46 44
  Mail ons

Recent nieuws
Contactgegevens
Funerarium
Over Uitvaartcentrum De Ceder
© 2022 Uitvaartcentrum De Ceder bv    Disclaimer  |   Privacy