Uitvaart

In deze moeilijke momenten moeten er enkele beslissingen genomen worden.
Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie.
Tevens stellen wij u de verschillende mogelijkheden voor inzake grafconcessies, columbarium, begraven van urnen, neerlating van de asurne op zee …
Wij bieden u een totale service, een hoffelijk dienstbetoon met aandacht voor elk detail ten
opzichte van de overledene en de nabestaanden.

De Uitvaart

In deze moeilijke momenten moeten er enkele beslissingen genomen worden.
Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie. Tevens stellen wij u de verschillende mogelijkheden voor inzake grafconcessies, columbarium, begraven van urnen, asverstrooiing op zee …
Wij bieden u een totale service, een hoffelijk dienstbetoon met aandacht voor elk detail ten opzichte van de overledene en de nabestaanden.

Grafkisten

De keuze van grafkist is – rationeel of emotioneel – een vraag die door elk van ons ooit zal beantwoord moeten worden. Naast het gegeven dat het verdriet bij elk overlijden aanwezig is en het nemen van beslissingen hierdoor beïnvloed wordt, blijft het een raadsel waarom de ene mens kiest voor een dure grafkist en de ander voor een goedkoper model.

Ruime keuze

Keuze is er zeer zeker. De verschillende houtsoorten en vervaardigingstechnieken, de afwerking en de vormgeving zijn bepalend voor de uiteindelijke kostprijs van een grafkist. Toch circuleren er de gekste verhalen over de grafkist en de waarde die men er al dan niet aan geeft.

Crematiekist

Om de zin of de onzin van de grafkist te doorgronden is het belangrijk een aantal zaken van elkaar los te koppelen. De zogenoemde “crematiekist” bestaat NIET. Een grafkist speciaal vervaardigd voor crematie zou kunnen bestaan uit een goedkoop materiaal om zo de kost van de uitvaart te drukken. Immers een grafkist hoeft bij crematie niet lang mee te gaan. Zo worden grafkisten in Nederland gemaakt uit MDF, met een negatief gevolg voor het milieu.

Wij zorgen ervoor dat de getroffen familie een keuze kan maken uit verschillende grafkisten. Het is niet onze taak de grafkist uit te kiezen, wij bieden enkel de verschillende keuzemogelijkheden aan. De keuze van de grafkist heeft zich in het verleden reeds bewezen, de onzin vinden we terug in de extremen waarvan we vandaag, gelukkig stilaan afstand nemen.

Prijs-kwaliteit

Wij staan borg voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Het spreekt voor zich dat een uitgebreide keuze ook bij de grafkisten belangrijk is. Zo beschikken wij over zeer sobere, eenvoudige grafkisten maar ook over zeer exclusieve modellen waarvoor het niet zo moeilijk wordt om de gulden middenweg te vinden.

Onze diensten

Advies & begeleiding

Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie.

Persoonlijke uitvaart

Vrije keuze en duidelijke afspraken bepalen mee de verwerking van het verdriet en de invulling van het afscheid.

Nazorg

De familie kan na de uitvaart ook nog steeds op ons beroep doen voor een gesprek of eventuele vragen.

Nood aan informatie? Vragen over uw uitvaart?

Nood aan informatie?
Vragen over uw uitvaart?

  09 230 46 44     uitvaartcentrum.de.ceder@telenet.be

  09 230 46 44
  Mail ons

Recent nieuws
Contactgegevens
Funerarium
Over Uitvaartcentrum De Ceder
© 2022 Uitvaartcentrum De Ceder bv    Disclaimer  |   Privacy