Funerarium

Ons funerarium werd opgericht te Gentbrugge, op de hoek van de Kliniekstraat met de Jan-Dhondtstraat, in een volledig nieuw gebouw.

Begroetingsuren:
Begroetingen worden steeds in overleg met de familie besproken.
Raadpleeg steeds de rouwbrief via onze site of neem contact met ons op.
Op zon- en feestdagen is het funerarium gesloten.

Funerarium

Ons funerarium werd in 2002 opgericht te Gentbrugge, op de hoek van de Kliniekstraat met de Jan-Dhondtstraat, in een volledig nieuw gebouw.

Funerarium

Hedendaags

Het werd zowel langs binnen als langs buiten onderworpen en ingericht om aan de noden van een hedendaags funerarium te voldoen. Het voldoet tot in de kleinste details aan een zeer strenge milieuwetgeving die door de overheid wordt opgelegd. Het gebouw op zich dwingt respect en ingetogenheid af ten opzichte van de overledene. In de inkomhal heerst een rustige sfeer, de ideale verzamelplaats voor de familieleden om samen een laatste groet te brengen aan hun dierbare.

Intiem afscheid

Na uw bezoek zal u de kans krijgen om uw naam in het rouwregister te zetten. Nadien krijgt de familie het rouwregister zodat ze dan rustig kunnen nakijken wie er allemaal meeleeft in de pijn die hen komt te treffen. De rouwkamer waarin de overledene wordt opgebaard is passend ingericht met de bedoeling de mensen even tot rust te laten komen en tot een moment van gebed of bezinning te leiden. Ook hier kan persoonlijke muziek, bloemen e.a. voor een persoonlijke stijl zorgen. De ruimte is tevens geschikt voor het laatste intieme afscheid. Het laatste afscheid op de avond vóór de uitvaartdienst in intieme familiekring draagt zeer zeker bij tot een betere rouwverwerking. Eén rouwkamer is ruimer opgevat, van hieruit vertrekt de rouwstoet naar de kerk of het crematorium.

Begroetingsuren

Begroetingen worden steeds in overleg met de familie besproken.
Raadpleeg steeds de rouwbrief via onze site of neem contact met ons op.

Op zon- en feestdagen is het funerarium gesloten.

 

Onze diensten

Advies & begeleiding

Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie.

Persoonlijke uitvaart

Vrije keuze en duidelijke afspraken bepalen mee de verwerking van het verdriet en de invulling van het afscheid.

Nazorg

De familie kan na de uitvaart ook nog steeds op ons beroep doen voor een gesprek of eventuele vragen.
Recent nieuws
Contactgegevens
Funerarium
Over Uitvaartcentrum De Ceder
© 2022 Uitvaartcentrum De Ceder bv    Disclaimer  |   Privacy