Uitvaart

In deze moeilijke momenten moeten er enkele beslissingen genomen worden.
Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie.
Tevens stellen wij u de verschillende mogelijkheden voor inzake grafconcessies, columbarium, begraven van urnen, neerlating van de asurne op zee …
Wij bieden u een totale service, een hoffelijk dienstbetoon met aandacht voor elk detail ten
opzichte van de overledene en de nabestaanden.

De Uitvaart

In deze moeilijke momenten moeten er enkele beslissingen genomen worden.
Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie. Tevens stellen wij u de verschillende mogelijkheden voor inzake grafconcessies, columbarium, begraven van urnen, asverstrooiing op zee …
Wij bieden u een totale service, een hoffelijk dienstbetoon met aandacht voor elk detail ten opzichte van de overledene en de nabestaanden.

Dankwoordjes


Dag Leszek, wou je nog eens bedanken voor de perfecte service en de vlotte opvolging van alles, zelfs tot in de fijnste details. Geeft zo een goed gevoel op zo momenten. Peter, Nadine & Chris

(per mail ontvangen)


Geachte Heer, via deze weg wil ik u en het team van De Ceder, namens onze familie, nogmaals bedanken voor de stijlvolle uitvaart van ons vader. De professionele manier en vooral ook de warmmenselijke aanpak deden deugd op zo’n ingrijpend en droevig moment. Zowel de begeleiding, de begrafenisviering als het afscheidsmoment op het kerkhof verliepen stijlvol en met heel veel tact. Zeker op zo’n momenten is elk detail van belang. Hartelijk dank!

(per mail ontvangen)


Beste Leszek, met droefheid namen we eind vorig jaar afscheid van mijn vader. Namens de familie dank ik u van harte voor uw vriendelijkheid en discretie, de goede begeleiding en de zeer professionele regeling van de plechtigheid. Mensen die afscheid moeten nemen van een dierbaar persoon hebben hier nood aan. Vandaar mijn welgemeende dank aan uzelf en uw team. Het was een echte steun voor ons. Vriendelijke groeten.

(per mail ontvangen)


Dag, nogmaals wil ik je bedanken en proficiat wensen waar op we hebben kunnen rekenen, ik heb al verschillende diensten meegemaakt en sta er nog altijd niet bij stil dat jij perfect je verantwoordelijkheid opneemt tegenover de medemens, je vriendelijkheid en je zachte verwelkoming op verschillende manieren blijven mij bij, je bent iemand uit de duizenden die op zo een manier kan omgaan met veel verdriet, je straalt iets bijzonder uit. ik wens je nogmaals een dikke proficiat want je bent bijzonder voor deze taak, weinigen zijn zo in hun beroep.

(ontvangen per mail)


Geachte,

Vandaag heb ik de kwaliteitsbeoordeling ontvangen betreft de uitvaartdienst van mijn echtgenoot. Via een formulier enkel uitstekend aan te vinken en dit was het ook, kan ik niet mijn bijdrage doen om naar andere mensen toe jullie uitstekende service aan te prijzen. Tot op heden krijg ik zoveel lof van veel personeelsleden van de Stad Gent dat de dienst van mijn man prachtig was, tevens van het personeel van X zijn werk. Ik wil je van harte bedanken voor het mooie afscheid van mijn man met zoveel tact en verzorging, en ik hoop dat U dit op je site zet want dit is het waard. Bedankt voor al je vertrouwen en steun in deze moeilijke periode.

(per mail ontvangen)


Beste, wij zouden u graag langs deze weg nog eens extra willen bedanken voor de voortreffelijke manier waarop u alles geregeld heeft betreffende het overlijden van mijn vader. Vooral mijn moeder wil u expliciet zeggen dat zij ondanks de omstandigheden een goed gevoel had bij alles en wil u danken voor uw constante vriendelijkheid en bereidwilligheid. Uiteraard wil ik u ook danken dat u mij en mijn hond toeliet … ik had het gevoel dat we allen op een zeer rustige manier afscheid hebben kunnen nemen. Rare branche misschien om reclame voor te maken, maar we zullen enkel lovende woorden over uw zaak spreken wanneer de gelegenheid daar is. Met oprechte groeten.

(per mail ontvangen)


Geachte Heer, hierbij wensen wij uw team te bedanken voor de degelijke en toch heel menselijke aanpak bij de begeleiding tijdens de afscheidsplechtigheid van X. Alles was tot in de puntjes verzorgd en dit is een balsem op het hart in die moeilijke momenten.

(per mail ontvangen)


Leszek, felicitaties voor de perfecte verzorging van de uitvaart van X, ondanks de ceremonie in intieme kring. Het is zelden dat we zo een perfecte organisatie meegemaakt hebben, alsook de dragers en hun houding. We kregen eveneens deze opmerking van een aanwezige dame, vandaar onze reactie. Met vriendelijke groeten.

(per mail ontvangen)


Geachte Heer, hartelijk dank voor de mooie uitvaartdienst van onze vader en grootvader. Het was heel bijzonder, alles was tot in de puntjes verzorgd … ook al waren wij met zo een kleine familie. Je mag er echt fier op zijn. Alles wat wij kunnen is lof over u spreken. Ook bij de eerste ontvangst was alles heel verzorgd, je brengt de mensen tot rust in moeilijke tijden. In één woord “professioneel”. Vele woorden van dank vanwege de volledige familie.

(per mail ontvangen)


Geachte Leszek, mag ik u door dit schrijven een dankwoord uiten om de bijzondere service ons bewezen bij het overlijden van ons moeder. Alles was piekfijn in orde. Het heeft ons gesterkt en gesteund in ons verdriet dat u dit zo vlot, waardig en met heel veel eerbied hebt gedaan. U hebt vader en moeder mee helpen ten grave dragen, we zijn u daar zeer dankbaar voor. Mocht u nog vele mensen steunen en sterken in hun leed en verdriet, hen een hulp zijn in geloof en/of ongeloof. Als Christen zijn we niet zonder hoop. We weten ons liefdevol geborgen in God die niets dan liefde is. We zijn blij en dankbaar voor onze ouders, zij hebben ons veel gegeven … ja … “het leven”. Hartelijk dank voor de steun en bemoediging.

(kaartje ontvangen)


Met deze kaart zou ik u willen bedanken omdat je het moeilijkste moment van mijn leven, namelijk het overlijden van mijn vader een beetje dragelijker gemaakt hebt.

(kaartje ontvangen)


Geachte, ik stuur u dit kaartje op om te benadrukken hoe waardevol uw opvang was bij het overlijden van mijn man. De manier waarop u met mijn man omging was echt onvergetelijk. Dankzij u was de pijn die ik en mijn kinderen voelde ietsje dragelijker. Bedankt.

(kaartje ontvangen)


Geachte, graag wil ik u bedanken voor uw steun, uw discrete aanwezigheid en de goede raadgeving waarmee u ons bijstond bij het verlies van onze moeder. Ik liet de keuze van de strooiweide aan uw goede zorgen over aangezien ik hier geen enkele ervaring in had en was daar heel blij om, uw keuze was perfect. De hele familie vond de plaats aan de rand van het water een prachtige keuze, allen hadden hetzelfde gevoel, ons mama is nu vrij. Nogmaals mijn hartelijke dank voor alles wat u voor ons deed.

(per mail ontvangen)


Beste, in de eerste plaats wil ik en mijn gezin u bedanken voor de goede begeleiding, en voor het vele werk die u voor ons heeft gedaan. Nogmaals hartelijke dank.

(per mail ontvangen)


Geachte Heer, we willen u van harte bedanken voor het verzorgen van de mooie uitvaartdienst van onze moeder. Alles is zeer sereen en vlot verlopen, we zullen u zeker aanbevelen! Vriendelijke groeten.

(per mail ontvangen)


Geachte, nogmaals bedankt voor de efficiënte en professionele manier waarop u de voorbereiding van de uitvaart van mijn vader hebt georganiseerd en uitgevoerd. Met vriendelijke groeten.

(per mail ontvangen)


Beste Leszek, nogmaals hartelijke dank voor de zeer mooie uitvaartdienst en voor alle steun die we van u mochten ontvangen gedurende al die dagen, en vooral op zaterdag. Iedereen heeft met heel veel lof gesproken over uw dienstverlening en iedereen vond dat de ganse dag erg sereen verlopen is. Dank.

(per mail ontvangen)


Mijn innigste dank voor uw weldoende steun en prachtig werk bij het overlijden van mijn man.

(kaartje ontvangen)


Geachte,
Hierbij wil ik u reeds mijn oprechte blijk van waardering ter kennis brengen over de wijze waarop u de uitvaart van mijn moeder geregeld hebt. Zowel het opbaren, de plechtigheid als de rouwmaaltijd achteraf waren perfect. Uw wijze van optreden had een zeer menselijk karakter, wat ik en mijn familie enorm gewaardeerd hebben. Ik hield er aan om u dit nog eens te melden, waarvoor mijn dank!

(per mail ontvangen)


Beste Leszek,

Bedankt voor de professionele omkadering van de uitvaartplechtigheid van mijn moeder. Het is een mooie viering geworden ook mede door uw serene maar geden aanwezigheid. U liet niets aan het toeval over, en dat was goed zo. Bedankt ook namens de volledige familie.

(per mail ontvangen)Geachte Leszek,

Wij zouden u graag van harte willen bedanken voor het vlekkeloos verloop van de dienst van deze morgen. We konden het ons niet perfecter inbeelden. We zeggen het voort !!! Dit zal voor u ook wel een uitdaging gevormd hebben met de verschillende scholen en instellingen, maar toch ... dit is uw job, maar uw betrokkenheid heeft ons enorm veel deugd gedaan. Een gesprek, een gebaar, een glimlach, een knipoog ... bedankt ! Hartelijke dank en hopelijk tot nog eens maar in andere omstandigheden.

Familie X

(per mail ontvangen)Geachte Heer Leszek,

Het is alweer meer dan een half jaar geleden dat u de begrafenis van mijn vader regelde. Ik wou toch nog even een berichtje sturen - al is het al even geleden. De stijlvolle, accurate en toegewijde manier waarop u en uw medewerkers de begrafenis hebben begeleid is van ongeziene kwaliteit. Dit valt me iedere keer weer op als ik een andere begrafenis bijwoon. U mag echt wel fier zijn dat u op zo'n manier uw werk doet. U mag er dan ook zeker van zijn dat ik niet nalaat dit aan anderen te vertellen. Vriendelijke groeten.

(per mail ontvangen)


Geachte Heer,

Hiermede willen wij u bedanken voor de volledige omkadering betreffende het overlijden van X. Vanaf de dag van overlijden tot na de kerkdienst is uw vakkundigheid naar voor getreden, waarvoor onze oprechte dank. Vanwege X en X

(per mail ontvangen)

Onze diensten

Advies & begeleiding

Als uitvaartondernemer informeren wij u naar de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie.

Persoonlijke uitvaart

Vrije keuze en duidelijke afspraken bepalen mee de verwerking van het verdriet en de invulling van het afscheid.

Nazorg

De familie kan na de uitvaart ook nog steeds op ons beroep doen voor een gesprek of eventuele vragen.

Nood aan informatie? Vragen over uw uitvaart?

Nood aan informatie?
Vragen over uw uitvaart?

  09 230 46 44     uitvaartcentrum.de.ceder@telenet.be

  09 230 46 44
  Mail ons

Recent nieuws
Contactgegevens
Funerarium
Over Uitvaartcentrum De Ceder
© 2022 Uitvaartcentrum De Ceder bv    Disclaimer  |   Privacy